Donderdag, 26 mei, ontvingen we het transport uit Nederland. Uiteindelijk is alles goed gegaan al betekende dit een dag wachten in Karlovac. Het transport betekent voor ons onder andere: tafels en stoelen voor de kantine, computers voor de computerlessen en voor de campinggasten, gereedschap, tenten, persoonlijke spullen (babykleding), een schoolbord, tafeltennistafel, trampoline en nog veel meer. Het betekent in ieder geval een grote stap richting afronding van de camping.

De camping gaat er steeds beter uitzien al is het nog een hele klus om alles voor juli af te krijgen. Kijk, de eerste blokhut is klaar maar twee moeten nog volledig vertimmerd worden. De kantine is nu wel bijna klaar voor de zomer van 2011.Camping_Kroatie_natuur2473_1_copy

Zondag was weer goed. Aanwezigen: Paula, Patricia, Nikolina, Dragan, Zoran, Ismet, Edisa, Martina, Mario, Kristijan en natuurlijk Samira, onze kinderen en ik. Het onderwerp: roddelen. Goed of niet? Waarom doen we het dan zoveel? Wat zegt de Bijbel erover? Conclusie: soms moet je wel over iemand anders praten maar Corinthiers 13 leert ons dat dit alleen is geoorloofd als er echte zorg en liefde in het spel is en dat is vaak een grote vraag.

Nieuw op zondag: kookles. We spelen het programma "Meesterkok" en deze zondag was het thema: Pizza. Ik moet zeggen dat ze lekkerder waren dan ik had verwacht! Jongeren vonden het gezellig en wilden niet naar huis maar heb ze toch maar naar huis gebracht. Nog twee en halve week school voor hen en dan is het vakantie.